Om oss

  • Frisk Trim & Helse AS ble startet opp i april 2007 og i februar 2023 flyttet vi inn i nye større lokaler på Veiskifte 36.
  • Vi har mange ulike gruppetimer: spinning, slynge, styrke, MediYoga, Bootcamp/utestyrke, Yoga m.m
  • 2o spinningssykler og 3 tredemøller, i tillegg til mye annet både oppvarmingsutstyr og vektapparater samt frie manualer. Vi har også slynge og boksesekk.
  • Dusjmuligheter på senteret.
  • Husk, vi selger også gavekort. Perfekt til den du er glad i og som kanskje har «alt». Bedre helse = bedre livskvalitet.

AKTIVinstruktør

 

«AKTIVinstruktørene har spesialkompetanse i å trene mennesker som har vært igjennom kreftbehandling. Målet er at AKTIVinstruktører skal være tilgjengelige over hele landet, så flest mulig får et godt tilbud for å fortsette med fysisk trening når de er ferdigbehandlet og tiden på Pusterommet er over. » (aktivmotkreft.no)

 

Hos oss finner du en AKTIVinstruktør som har kompetanse til å gi et godt og tilpasset treningsopplegg. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg. 

Startet i 2007

Vi ønsker å framstå som en proffesjonell aktør og jobber derfor for et rent, sunt og helsefremmende treningsmiljø.

Vi tolererer ikke bruk av dopingmidler blant våre kunder. Vi er stolt medlem av Virke Trening og Rent senter, Antidoping Norge.

I desember 2020 deltok vi på Norges første kurs i «Norsk standard for Treningssentre, Drift- og ledelseskrav».

Har du «ros eller ris» til oss… Vi ser det som svært nødvendig å få DIN tilbakemelding for å kunne utvikle oss.

Via denne linken kan du gi oss dine tips, anonymt. Du kan også sende oss e-post eller sms, eller ringe om du ønsker det.

til toppen