Ansatte

Daglig leder

Laila Johannessen har vært med fra starten av Frisk Trim & Helse i 2007.

Jeg har lang og solid erfaring innen trening.

Kurs: Fotballtrener tidligere c-lisens, Spinninginstruktør, MediYoga instruktør, Redcord slynge, EasyLife instruktør.

Formell utdanning: Bachelor idrettsvitenskap.
I faget inngår blant annet treningslære, anatomi, fysiologi, biomekanikk, idrettspsykologi, didaktikk, ernæring, helsepsykologi, coaching, forebyggende trening og rehabilitering, folkehelsearbeid.

Videreutdanning innen trening og kreft, godkjent AKTIV instruktør, Norges idrettshøgskole. Sjekk ut mer her: https://aktivmotkreft.no/

Drømmer du om endringer i livet ditt? Trenger du drahjelp – Jeg kan hjelpe deg!
Her finner du priser/kontrakt

Karin Friborg Berger heter jeg. Er aktiv pensjonist som i flere år har trent jevnlig på Frisk Trim og Helse. Trives godt med felles treninger og har stor glede av det sosiale også. Ønsker å dele treningsgleden med andre og bidrar som instruktør på slyngetimer.

Ellers bruker jeg naturen mye, det gir meg energi og overskudd.

Jeg heter Kari Sneve, er 50 år blitt for litt siden, og bor og jobber i Storfjord. Jeg trener Zumba og har vært instruktør siden 2013. Jeg har flere ulike kurs fra Zumba og har etter 7 år fått allsidig erfaring i denne fantastiske treningsformen. I tillegg elsker jeg yoga, og har holdt på med det noen år på privaten i tillegg til Zumba.
Zumba har gitt meg mye godt i form av mye positiv energi og god trening. Den har også vært min livbøye i vanskelige perioder i livet med kropp og helse har
Jeg elsker å dele denne herlige treningsformen med alle som ønsker å prøve. Velkommen til Zumba!

Hei jeg heter Torhild og er spinninginstruktør. Gikk på kurs våren 2012 og startet med spinning samme høst.Har hatt lavterskel spinning siden da.Synes det er fin trim, morsomt og givende og holde på med.En enkel og grei måte å holde seg i form på Ellers har jeg sirkeltrening hvor fokus er på å styrke armer,rygg og mage

Ann-Jorun, passert 50 år for litt siden, psykiatrisk sykepleier
Har timer med spinning og styrke
Aktiviteter på fritid: langrenn, randonee, fjellturer, terreng- og racersykling

Instruktør kurs og timer spinning siden høsten 2012
Instruktør styrke siden 2017

Jeg heter Jan-Frode Sanner og er sertifisert BasisBall Trainer.
BasisBall er en form for funksjonell styrketrening som gir utholdenhet, balanse, mobilitet, koordinasjon, hurtighet/spenst og som er et utrolig morsomt treningskonsept.

Min bakgrunn kommer fra kampsport, primært gresk-romersk bryting der jeg også har konkurrert over flere år, 5 år med braziliansk jiu-jitstu (BJJ) og noe kickboxing.

Trening er en måte å leve på, en livsstil, og definitivt noe positivt du kan få ut av livet ditt.
Whats your next excuse?

Jeg heter Barbara. Jeg er passert 30 år og akkurat blitt Zumba instruktør. Har danset Zumba siden i 2010. Zumba er en gøy treningsform med masse god musikk og hete rytme. Det er enkle trinn så det er lett å følge med. Kom å slå deg løs til musikken.

Ingvill Rognmo. Glad i aktivitet og liker å trene variert. Synes trening skal være både utfordrende og gøy. Driver mest med styrketrening nå, men har erfaring fra kampsport, fotball og aerobic/step. Er ellers veldig glad i friluftsliv. Har studert treningslære i 2010, og siden det lært mye av å prøve og feile selv. Kjører gruppetimer med fokus på bevegelighet, styrke og puls. Ei helkropps økt med trøkk i!

Heia,
Jeg heter Ida-Kristin, men bare kall meg for Ida når du ser meg på frisk – Det betyr bare at vi er på godfot med hverandre.

Trening for meg er følelsen av å kunne legge seg fornøyd med seg selv om kvelden, den ekstra energien og det bedre humøret – og ikke minst et lettere hodet.

Gjennom mine gruppetimer håper jeg at du får noe av det som er nevnt ovenfor, du er værtfall garantert litt gangsperre! Mine favorittområder er nok bein og rumpe, men se ikke bort fra at du ser meg på gruppetimene til mine flinke kollegaer. Variasjon og glede av trening er nøkkelen.

Vi sees på Frisk!

til toppen